Beautytips voor busy werkdagen

15-02-2016 //

Ken je dat? Stress in de ochtend. Voor je écht wakker bent, zit je al in een druk ritueel van de kids aankleden, ontbijt in elkaar flansen, spullen pakken en racen naar de crèche of school. Help! Waar is de tijd om wat aan je eigen verschijning te doen? Met deze 5-minute-beauty-routine loop jij elke ochtend verzorgd en fabulous de deur uit.

5-minute-beauty-routine

Reinigen en smeren
Jouw beautyroutine begint de avond voor je drukke werkdag. Een essentieel onderdeel van een snelle beautyroutine is het reinigen van je gezicht. Haal altijd (ja ook na een heftige ik-wil-niet-slapen-struggle met je kind) voordat je naar bed gaat alle make-up van je gezicht. Smeer er het liefst nog een lekkere nachtcrème op. Zo stap jij ’s ochtends jouw bed uit met een verzorgde huid.

CC Cream
Na een korte nacht is het fijn om de wallen en onzuiverheden snel en gemakkelijk te verbergen. CC Cream is een dagcrème die tijdens het aanbrengen verandert in een foundation. De crème geeft je gezicht een natuurlijke en egale teint en daarbij bevat het een spf-factor. Heb je na het aanbrengen nog last van donkere kringen of andere oneffenheden? Breng dan een concealer aan op de zones die je wilt verhullen.

Droogshampoo
Elke ochtend tijd om je haar te wassen en te föhnen? Echt niet! Je bent allang blij als je elke ochtend de douche haalt. Daarom is droogshampoo de perfecte oplossing. Je voorkomt er een hoop gedoe mee onder de douche en het zorgt voor een refreshing look. Je haar wordt er minder vet van en je krijgt een mooie bos vol volume. Heb je vandaag die belangrijke presentatie en ben je in de buurt van Amsterdam? Check dan in bij de nieuwe en unieke fohnbar. Dan weet je zeker dat jouw business idee serieus wordt genomen.

Bekijk eens dit filmpje om te zien hoe je droogshampoo het best kunt gebruiken en bespaar jezelf een hoop gestuntel in de morgen om van je hoopje haar een leuk breisel te maken.

Easy make-up
Laat je ogen spreken door mascara aan te brengen op je bovenste wimpers. Je ziet er gelijk een stuk meer wakker uit. Maak je make-up af met een felle lippenstift. Lippenstift geeft je gezicht meer kleur en leidt de aandacht af. Jouw opvallende lippen trekken de aandacht waardoor jouw messy hair en vermoeide ogen minder opvallen wink Nog geen gillend kind onder aan de trap? Doop snel nog een kwast in de bronzer en geef je jukbeenderen een gezond kleurtje.

Over MaxineAriaans

Maxine Ariaans is afgestudeerd Redactie en Mediaproductie specialist en freelance redacteur bij Ambitious Mama

Reacties

Meer artikelen uit ons netwerk

Volg ons!