Handige gadgets voor werkende moeders

13-12-2015 //

Gadgets alleen voor mannen? Nee, tuurlijk niet! Wij vrouwen zijn dan misschien niet zo van de high tec snufjes, maar ook voor ons zijn er een aantal coole gadgets op de markt. De onderstaande gadgets zijn speciaal voor jou als moeder. Maar pas op: als je ze eenmaal kent, ben je hooked.

Easy peasy lemon sqeezy

Redenen voor het gebruik van een potje babyvoeding zijn er niet meer. Met de babycooker heb je binnen tien tot twintig minuten een super gezonde en lekkere maaltijd voor je kind op tafel. De voeding wordt gestoomd waarna je het kan pureren tot een gewenste dikte. En door het stomen behoudt het eten alle vitaminen en mineralen. Easy and healty in one.

Beaba Babycooker €142,50

Oogjes toe

Super voor de thuiswerkende moeder! Baby’s die moeilijk (in)slapen kunnen mogelijk geholpen worden met een inbakerdoek. Met een inbakerdoek wordt je baby van zijn schouders tot zijn voeten ingepakt. Daardoor houdt je baby zichzelf niet steeds wakker door zwaaiende babyarmpjes. Het inpakken van de armen helpt je kind om in een diepere slaap te vallen. Plus je baby kan niet op zijn buik rollen. Nu kan jij in alle rust een paar uurtjes knallen voor je werk!

SwaddleMe Inbakerdoek Grijs Ster Small (0-3 mnd) €14,99

Ik voel me net een melkkoe

Begin je na je zwangerschapsverlof weer met werken, maar geef je nog borstvoeding? Dan hoeft dat natuurlijk geen probleem te zijn. Met de Difrax BtoB kolf kun je zelfs blijven werken terwijl je thuis weer achter je laptop schuift. De schelp van de kolf kun je onder je kleding dragen en de rest van de kolf zet je naast je neer. Ook ideaal voor op werk, want de BtoB kolf is een stuk stiller dan andere kolven. Hoort niet iedereen op de gang dat gezoem uit die gezellige kolf – eh bezemkamer – komen.

Difrax BtoB borstkolf  €189,00

Grote jongens dingen

Je hebt er waarschijnlijk al tijden op zitten wachten en eindelijk is het zover: je kind is klaar voor zindelijkheidstraining. Maar je partner en jij werken beiden vier dagen. Tja, je kind zindelijk maken in een halve week gaat niet lukken...

Met de Intelligent Potty kun je een persoonlijke boodschap voor je kind inspreken. Zodra hij na het plassen weer opstaat, is jouw persoonlijke boodschap te horen, gevolgd door één van de kiesbare liedje. Zo heeft je kind toch het gevoel dat je er bij bent en blijft hij gemotiveerd.

Intelligent Potty €49,95

I got my eye on you

Als je na de bevalling weer thuis aan het werk gaat, is de verleiding groot dat je constant met je baby bezig blijft. Niet gek ook, want hij heeft natuurlijk veel aandacht nodig. Maar je merkt dat ook op de momenten dat je eigenlijk niet steeds op hoeft te letten je constant waakt. Terwijl je kind slaapt ga je steeds even in de kamer kijken of hij nog rustig ligt te slapen. Zo komt je werk natuurlijk nooit af. Een babyfoon met camera is waarschijnlijk de uitkomst voor jou. Zo kun jij rustig aan het werk terwijl je door een blik op je tablet of smartphone je kind in de gaten houdt. Ondertussen kun je ook gewoon andere apps gebruiken en bellen.

Maar deze gadget bevat nog een aantal coole functies. Deze babyfoon bevat de meetkwaliteit van de luchtvochtigheid, tempratuur en het lawaai. Daarnaast kun je je kind natuurlijk ook toespreken via de terugspraakfucnctie en bevat het slaapliedjes.

Philips Avent uGrow €219,00

Over MaxineAriaans

Maxine Ariaans is afgestudeerd Redactie en Mediaproductie specialist en freelance redacteur bij Ambitious Mama

Reacties

Meer artikelen uit ons netwerk

Volg ons!