Thuis super makkelijk printen!

8-02-2016

Wekende moeders, opgelet! Met jouw drukke baan, je werk als ZZP-er of als zelfstandig ondernemer werk je op kantoor maar vast ook veel vanuit huis. Jij weet: thuis een goede werkplek hebben is een must! Dat betekent naast een goede laptop, ook een probleemloos werkende printer in huis hebben.

Een gezin combineren met een carrière zorgt ervoor dat je thuis soms ook nog aan de slag moet. Nog even dat rapport afmaken voor de presentatie die je morgenochtend moet geven. Of wat aantekeningen afmaken en uitprinten. Een goede printer in huis hebben is niet alleen handig voor jou, ook voor je gezin. Kleurplaten uitprinten, je laatste leuke kinderfoto's die anders nooit je telefoon uit komen en natuurlijk het last-minute huiswerk van je kinderen. 

Fijn staaltje printen

Maar die printer is toch wel een dingetje. Of de toner is op of hij loopt weer eens vast en spuugt allerlei papieren uit die je juist niet wilde hebben. Geen nood! Investeer in een Epson Eco-Tank printer. Deze 3-in-1 inkjetprinter wordt geleverd met genoeg inkt voor twee (!) jaar. Dankzij Wi-Fi Direct, Epson Connect en een LCD-kleurenscherm van 3,7 cm is de printer nog gebruiksvriendelijker. Enfin, dat merk je wel als je hem eenmaal in huis hebt. Hoe dan ook, deze printer werkt met je mee in plaats van tegen je.

Geen gedoe meer

Een printer zonder inktcartidges, dat is heaven! Zijn de tanks toch leeg (na 4.000 pagina’s in zwart-wit of 6.500 pagina’s in kleur), dan kun je de tanks makkelijk bijvullen met navulflessen, die te koop zijn voor een betaalbare prijs. De printer kan ook kopiëren en scannen en heeft een LCD-kleurenscherm van 3,7 cm waardoor hij ook zonder computer heel makkelijk te bedienen is.

De Epson ET-2550 is te koop voor € 299. Bekijk 'm hier »

Wil je hem liever winnen? Doe dan mee aan onze WIN-actie.

Meer artikelen uit ons netwerk

Volg ons!