Colofon

Over Ambitious Mama
Hét nieuwe online magazine voor werkende moeders. Best of both worlds!

ambitiousmama.nl
Ambitious Mama brengt dagelijks nieuwsitems vanuit een vrouwelijk perspectief. Daarnaast zijn er exclusieve interviews met ambitious mama’s en proud papa’s. We schrijven scherpe opiniestukken en actuele artikelen over carrière & persoonlijke ontwikkeling. Maar ook over die verrekte balans, hoe te ontspannen en dat complete ambitieuze gezin draaiende te houden. En! Er mag gelachen worden. De beste ontspanner aller tijden.

Voor en door werkende moeders
Natuurlijk hebben we een complete redactie die een belangrijk deel van al die waardevolle info voor je opdiept. Daarnaast is Ambitious Mama hét platform waar werkende moeders (én vaders) vanuit hun eigen ervaring en expertise bloggen. Zij weten precies wat er op hun expertise gebied speelt, schrijven vanuit hun hart en brengen dit rechtstreeks naar jou. Wil jij ook mee bloggen of vloggen stuur dan een mail naar redactie@ambitiousmama.nl

Meet the team!

Redactie

Renate Tromp: founder & hoofdredacteur

Annewien Schreuders - eindredactie

Maxine Ariaans -  redactie

Robin van Bezouw - redactie fashion

Bloggers

Career & Kids, Annemie Schuitemaker is specialist op het gebied van werk privé balans, coach, organisatie adviseur, trainer, stresscoach. Annemie weet als geen ander wat het is om werk en privé te combineren; naast ondernemer is ze moeder van 3 kinderen (van 13, 16 en 86 jaar) is dol op sporten. Tevens studeerde ze aan de Universiteit (AOG) te Groningen, waar ze haar Master Human Development in Organisations behaalde.

ProudMom, Joyce van Dijk (41) is ambitious maar zelf geen mama. Wel heeft ze iets met moeders. Zij heeft in 2012 met veel succes ProudMom op de markt gebracht. Met de ProudMom work-life pakketten en (online) magazine zorgt ze dat moeders fysiek en mentaal weer in hun kracht komen te staan.

De Ontspannen Ondernemer, Lisette Tol is businesscoach voor ambitieuze ondernemers. In haar programma’s helpt zij coaches, trainers en dienstverleners naar meer omzet, meer rust én meer vrije tijd. Ze schreef het boek ‘De 4 Geheimen van Ontspannen Ondernemer – Krijg meer vrije tijd, meer rust en meer omzet’.

Janneke van Heugten, Vaker in de Media. In 2007 zette zij het eerste publiciteitsbureau voor vrouwelijke ondernemers in Nederland op. Sinds 2008 zet zij zich met Mediaplatform VIDM in om meer deskundigen met een missie aan gratis media-aandacht te helpen.
Mediaplatform VIDM is een uniek platform, waar vakmensen met een expertise in contact worden gebracht met journalisten, redacties en programmamakers.

Linda Woudstra: Als ambitieuze  carrière vrouw begonnen en oprichtster van regeltante.nl  maar inmiddels serial ondernemer, filantroop, gezondheidscoach, getrouwd en nog altijd met hart en ziel moeder van twee prachtige volwassen dochters. Steeds meer echt genietend van wat het leven te bieden heeft. Mijn motto “Alleen jij zelf kunt je leven leven.”

Jo van Berkum, 46 jaar, getrouwd, moeder van zoon Kick (7 jaar), stiefmoeder van Thijn (13) en Nikki (18), communicatiemanager bij sportmedisch centrum Fysiomed in Amsterdam.

Tym.nl, Angela Hof (28) is projectleider bij Tym.nl, een online platform voor ouders over bewegen en sporten voor kinderen. Ze is (nog) geen moeder, maar haar toekomstige kinderen kunnen hun borst nat maken wat betreft beweging wink Zelf sport Angela zo’n drie keer in de week in en om de sportschool. Haar wekelijkse uurtje bootcamp in de duinen is hierbij favoriet.

WEI-design

Eva 'Z: Eva van der Zouwen is de oprichtster en het gezicht van Eva’Z. Zij is gediplomeerd pilates en yoga instructrice en heeft daarnaast een didactische achtergrond. Eva is getrouwd met Wilco Kaasenbrood en moeder van Jasmijn (13) en Lodewijk (10).

Ferry Tromp

Peter Hoekstra (43), Proud Papa, volbloed Noord Hollander geëxporteerd naar Twente, ondernemer in onder andere SciSports, Datacadabra en Blutarsky. Technologisch geïnteresseerd, marketing gedreven en creatief in Business maken. Maar vooral vader van Zoé en Eefje.

& Jouw talent, Jose Nanninga heeft haar eigen coachpraktijk voor kinderen, jongeren en hun ouders, vanuit de visie: vertrouwen op jouw talent en op jouw mogelijkheden. Ook is ze als docente en mentor Kindercoaching verbonden aan opleidingsinstituut. José is moeder van Kim (16), Malou (14) en Milan (12) en getrouwd met Patrick.

Mindshake, Roos Wouter is samen met Saskia Langenberg partner bij Mindshake. Ze geeft al jaren adviezen, trainingen en lezingen aan bedrijfsleven en overheid op het gebied van arbeid- en organisatievernieuwing. Ze schreef het boek 'Fuck ik ben een feminist' en 'Carrièrebitches en papadagen; hoogste tijd voor het nieuwe werken'. Ze is moeder van Sam 15 jaar en Julia 11 jaar.

Stella Thomas: fashion & beauty. In 2013 kwam Stella's droom uit: een eigen kledingwinkel (Vinkeveen). Ze adviseert, stileert en maakt haar eigen keuzes in de merken die ze inkoopt. Daarbij kijkt ze naar combinatiemogelijkheden, kwaliteit en prijs. Stella is moeder van Daley (24), Yomani (20) en Yannick (18).

Yara in Media:  Yara Hannema richtte in 2008 een Haarlems filmbureau op: 'Ik ben erg nieuwsgierig naar de verschillende manieren die mensen gebruiken om hun bedrijf succesvol te maken en wil dit graag in beeld brengen.’

Karen Steenwinkel is zelfstandig fotograaf. Met meer dan 15 jaar ervaring heeft ze al gewerkt voor diverse grote merken, brochures en tijdschriften. Karen is moeder van Milo (4) en Dante (2) en is getrouwd met John Meulemans.

Volg ons!