I’ll tell you what I want, what I really really want.

7-07-2016 //

Is jou ooit gevraagd wat je in de wereld, in jouw wereld, veranderd wilt hebben? Zet het op een kartonnen bord, neem een foto en share! #WhatIReallyReallyWant

Deze Spicegirl hit die nooit uit ons geheugen is weg gegaan, wordt nu ingezet om wereldwijd vrouwen te vragen: wat wil jij?

En wat vinden de spicegirls er zelf van? Victoria Beckham: "Ik vind de film een geweldig idee. Hoe heerlijk is ’t dat de nalatenschap van Girl Power twintig jaar later gebruikt wordt om een hele nieuwe generatie aan te moedigen om op te komen voor hun rechten?"

MJ Delaney, die de video regisseerde, ziet een gelijkenis tussen de Spice Girls  en de vrouw van vandaag: "De Spice Girls waren erg verschillende vrouwen die sterker werden doordat ze samenwerkten. We willen de verschillen tussen vrouwen in deze film vieren en tegelijk aantonen dat er heel wat universele zaken zijn die alle meisjes ter wereld really, really want."

Meer inspiratie nodig?

Project everyone, de initiatiefnemer, verzamelt alle wensen en biedt ze in September aan bij de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties.

Vind je dit artikel leuk? Like ons op Facebook en mis niks.

Over Renate Tromp

Renate Tromp (41) is founder & editor van Ambitious Mama.

Reacties

Meer artikelen uit ons netwerk

Volg ons!